www.ditra.bg | CAD/CAM център ДиTра

www.hermes.bg | Система за управление на човешки ресурси

www.primavera.bg | Софтуер за управление на проекти

 • ТехноЛогика - Централен офис
 • ул. Червена стена 46
 • 1421 София
 • тел: (02) 91 91 2
 • факс: (02) 963 16 10
 • office@technologica.com
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 • ТехноЛогика - Пловдив
 • ул. "Богомил" 4
 • 4000 Пловдив
 • тел.: (032) 66 40 38
 • факс: (032) 26 71 91
 • plovdiv@technologica.com


Контакти
Language: BG
Други сайтове на ТехноЛогика

Партньори на ТехноЛогика

Нашите партньори са водещи компании от цял свят - разработчици на софтуер и хардуер, професионални сдружения в областта на управление на проекти и анализ на бизнес процеси, обучаващи и изпитващи организации .


ТехноЛогика е Платинен партньор на Oracle, а също така е Oracle Approved Education Provider. 

Oracle Corporation е водещ световен доставчик на софтуер за информационно управление, а също така е втората най-голяма в света независима софтуерна компания. Oracle предлага своите бази данни, инструментариум и приложни продукти заедно със съответните консултантски услуги, обучение и поддръжка. Това е първата софтуерна компания, която разработва и използва бизнес софтуер, напълно пригоден за работа с Интернет в цялата гама от продукти и единствената компания, способна да внедрява цялостни решения в сферата на глобалния електронен бизнес.

Основана през 1977 г., днес Oracle има 43 000 служители в цял свят и предлага продуктите си в повече от 145 държави по света. 

До 1994 г., когато Oracle откри свой собствен офис в България, ТехноЛогика беше изключителен представител на Oracle за България. 

www.oracle.com

ДиТра, CAD/CAM център на ТехноЛогика, е изключителен представител на Stratasys за България. 

Системи на Stratasys за бързо прототипиране

Инженерите използват системите на Stratasys за бързо прототипиране с цел да ускорят прегледа, одобряването и производството на продуктите на техните идеи за дизайн. За да се превърнат CAD файлове в 3D модели, Stratasys използва патентована технология, наречена Fused Deposition Modeling (FDM). Тази технология позволява употребата на нетоксични пластмаси и други материали с цел създаване на силни, издръжливи и пълно-функционални прототипи. Системите на Stratasys са приложими във всякаква офис среда без необходимост от използване на специална вентилация и без изисквания спрямо съоръженията.

www.stratasys.com


ТехноЛогика е златен партньор на фирма Gemalto (преди известна като SafeNet) и единствен официален оторизиран неин партньор за България.


Gemalto е третата в света по големина фирма в сферата на софтуерната безопасност. Тя доставя решения за постоянно нарастващите нужди на клиентите си – над 25,000 организации от корпоративния и държавния сектор в 100 различни страни. Сред компаниите, които Gemalto обслужва, са Apple, Ericsson, Fujitsu, Kaiser Permanente, Raytheon, Siemens, Starbucks и много други.

ТехноЛогика представя Sentinel HASP – софтуерно- и хардуернобазирани ключове за софтуерна защита и лицензиране.

www.gemalto.com/
ТехноЛогика е Silver Solution Provider


Novell е доставчик на инфраструктурен софтуер и услуги за над 23 000 фирми в цял свят. С над 20 години опит в data center, workgroup и desktop решения, 6 000 служители, 5 000 партньори и глобална поддръжка. Екипите на Novell отговарят на изискванията на клиентите за решения, конкретно насочени към техните нужди и пълна гама от продукти и услуги на Linux. Като предоставят решения в бизнес сферата и поддръжка на търговски софтуер и софтуер с отворен код, Novell предлагат увеличена операционна гъвкавост при по-ниска стойност на притежаване.

ТехноЛогика е Silver Solution Provider от февруари 2005 г. Нашият опит се състои в комбиниране на SuSE Linux Enterprise Server (SLES, OES) и база данни Oracle.

www.novell.com
ТехноЛогика е партньор на Creaform


Creaform разработва, произвежда и продава иновативни портативни 3D измервателни технологии и специализира в 3D инженерните услуги. Богатото разнообразие от продукти и услуги на компанията се използва от над 4000 клиенти, представители на различни индустрии, сред които автомобилната, космическата, производствената, изследователската, образователната, тежките индустрии и др. За целта Creaform предлага иновативни решения като 3D сканиране, обърнато инженерство, качествен контрол, разработка на продукти и симулация.

Централата на компанията се намира в Квебек, Канада, но разполага с офиси в Монреал, САЩ, Франция, Германия, Китай, Индия и Япония.

www.creaform3d.com   ТехноЛогика е партньор на Crypto International AG

Crypto International AG е лидер в информационната сигурност. Швейцарската компания е активна в целия свят, развивайки високо прецизни и приспособими решения за сигурност. Crypto International AG предоставя цялостна система, изпълнена с допълнителни елементи, които парират различните атаки с най-силните съществуващи мерки. Хардуерно базираното криптиране е основата за постигане на максималнo криптографскo разнообразие – от съображения за скорост от една страна, и за неговия имунитет към действия от друга.

www.crypto.ch
ТехноЛогика е партньор на Systematic
Systematic развива софтуерни продукти за секторите национална сигурност, здравеопазване, финансов, военен, публичен и частен сектор. Компанията е основана през 1985 г. Днес тя е най-голямата частна софтуерна компания в Дания с множество големи партньори, доставяйки решения на клиенти от 50 държави. Systematic има повече от 700 служители. С централа в Аархаус, Systematic има офиси в Копенхаген, Австралия, Финландия, Франция, Германия, Нова Зеландия, Румъния, Сингапур, Швеция, Великобритания, ОАЕ и САЩ.

www.systematic.comТехноЛогика е Сертифициран златен партньор на Microsoft. 

Основана през 1975 г., Microsoft е световен лидер в сферата на софтуерните услуги и Интернет технологиите за персонално и бизнес изчисляване.
ТехноЛогика предлага на българския пазар продукти на Microsoft и специализира в Microsoft Exchange Server, Project Server и други MS сървъри.

www.microsoft.comДиТра, CAD/CAM център на ТехноЛогика, е представител на SolidWorks за България. 

SolidWorks Corporation, с централен офис в Конкорд, Масачузетс, разработва и пласира иновационни решения за машинен дизайн за платформата на Microsoft® Windows®. Основана през 1993 г., SolidWorks е най-бързо разрастващата се софтуерна компания в историята на CAD индустрията и единствената компания, стопроцентово фокусирана върху предлагането на решения за машинен дизайн на базата на познатата платформа на Windows.

SolidWorks Corporation поделение на компанията Dassault Systemes S.A., действа като автономна дъщерна компания, като запазва собствените си идентичност, продукти, канали за дистрибуция и партньорски програми.

Програмата на SolidWorks за продажби гарантира това, че само най-добрите търговци на CAD/CAM са оторизирани да продават и поддържат SolidWorks. Търговците се подбират на базата на дълбочина и качество на технически опит, бизнес етика, стабилност и добро ниво при обслужването на клиентите и поддръжката.

www.solidworks.com
ТехноЛогика е Integraph Registered Solutions Provider

 
Intergraph е водещ световен производител на инженерен и геопространствен софтуер, който позволява на потребителите да визуализират комплексни данни. Бизнес клиенти и държавни структури в повече от 60 страни по света разчитат на специализираните решения на Intergraph за организиране на големи масиви от данни и интелигентното им управление, за да направи работните процеси и инфраструктура по-добри, по-безопасни и по-интелигентни. Софтуерните продукти и услуги на компанията дават на потребителите мощни инструменти за изграждане и управление на по-ефективни предприятия и съоражения, да създават интелигентни цифрови карти, да охраняват и защитават критична инфраструктура и милиони хора по целия свят.

Основана през 1969 г., днес Integraph има повече от 4 000 служители в 34 собствени представителства в цял свят. Централата на компанията е в гр. Хънтсвил, Алабама, САЩ. През октомври 2010, Intergraph е закупена изцяло от холдинга Hexagon AB (www.hexagon.com).

www.intergraph.com

ТехноЛогика e партньор на Software AG


Въз основа на повече от 40 години иновации, ориентирани към клиентите, Software AG е класирана като „лидер“ в повече от дузина пазарни категории, благодарение на основните продуктови фамилии Adabas-Natural, Alfabet, Apama, ARIS, Terracotta, webMethods и Software AG Live.

Software AG има повече от 4 600 служители в 70 страни като седалището й е в Германия. През 2013 г. приходите на компанията са били близо 1 милиард евро. Software AG е листвана на фондовата борса във Франкфурт.

ТехноЛогика предлага на българския пазар продуктите за моделиране и анализ на бизнес процеси от платформата ARIS на Software AG. Това са интегрирани софтуерни продукти, които помагат на организациите непрекъснато да подобряват своите бизнес процеси като ги моделират и пресъздават връзките между тях. Приложенията са разработени, така че да отговарят на всяка фаза от управлението на бизнес процесите – от дефиниране на стратегията и моделирането до мониторинг на изпълнението.

www.softwareag.com
ТехноЛогика е сертифициран партньор на Luciad


Luciad предлага софтуерни компоненти, които функционират като модулни строителни блокове. По този начин потребителите на геопространственени данни разполагат с най-добрата система, изградена според техните специфични нужди, създадена със стаднартизиран висококачествен софтуер. Luciad е насочил софтуерните си компоненти към създаване на приложения, които се справят с разнообразие от задачи и ситуации. С помощта на Luciad можете директно да се свързвате с повече източници на данни в сравнение с всеки друг продукт. Софтуерът ви позволява да анализирате и визуализирате отминали и настоящи ситуации, както и да предвидите какво предстои да се случи. По този начин при необходимост можете да реагирате изключително бързо.

Технологията на Luciad е използвана и ценена от стотици хиляди потребители от всички континенти.

www.luciad.com
  ТехноЛогика е партньор на   EC- Council


EC-Council, е най-големият орган за техническо сертифициране в областта на киберсигурността в света. Оперира в 145 държави и е собственик и разработчик на световно признатите програми за обучение и сертифициране Certified Ethical Hacker (CEH), Computer Hacking Forensics Investigator (C|HFI), Certified Security Analyst (ECSA), License Penetration Testing (Practical) и много други. До момента по тези програми са обучени и сертифицирани над 200 000 специалисти по информационна сигурност в цял свят, намерили своята реализация като специалисти или служители по сигурността в много организации.

От 2019 г. ТехноЛогика е сертифициран партньор на EC-Council по програмата Online Reseller. Целта ни е да предложим на своите клиенти пълния спектър от обучения по информационна сигурност по начин, който да позволи на служителите им самостоятелно, без да се налага откъсването им от работа или от семейството, да получат необходимите знания и умения. Всяка от предлаганите програми включва и сертификационен изпит, чието успешно покриване осигурява на изпитвания световно признат документ, който  доказва придобитите компетенции и умения. 

www.eccouncil.org